Hashtag: '8. FMCG Summit Skopje'
Видео вести

(ВИДЕО) Реј Гаул: Како размислуваат вашите купувачи?

23 ное 2022
Реј Гаул, коосновач и извршен директор на „Retail Cities“, во видеоинтервјуто за InStore открива зошто е важно да се разбере однесувањето на...
Актуелно

Дискусија: Кризата ги извади на површина акумулираните проблеми

16 ное 2022
На панел-дискусијата во рамките на 8. FMCG Summit Skopje зборуваа Перица Вичишки, Александар Илиев, Јован Дабевски и Борче Треновски...
Вчитува уште новости...