Актуелно

Ивана Вукиќ: Одговорноста како составен дел на деловниот успех

20 сеп 2023
За денешните генерации е исклучително важно компанијата во која работат да биде одговорна кон сите целни групи...

Антонио Зрилиќ: Редизајн – од план до имплементација

14 сеп 2023
Откако ќе се воспостави новата организациска структура, неопходно е да се развие план за имплементација кој ќе овозможи непречена...

Почина Дејан Гроздановски, сопственик и управител на „Гроздановски ДООЕЛ“

11 сеп 2023
Последното интервју со него ќе го објавиме во изданието што деновиве ќе излезе од печат

Вештачката интелигенција е веќе дел од нашите животи - дури и кога не го знаеме тоа!!

07 сеп 2023
ВИ (вештачката интелигенција) е веќе присутна во нашиот секојдневен живот - и во моментов не е страшна, туку корисна и ни го олеснува...

Горан Теменугов: Инстант-бизниси со брзи заработки

30 авг 2023

Далиборка Росиќ: Да се биде човек (на прво место)

23 авг 2023
Способноста на менаџерот да ги разбере своите подредени и да го приспособи својот стил на управување прави голема разлика меѓу тоа дали...

Инсајдер ИД: Најмногу пари се трошат за (не)прехранбени производи

09 авг 2023
За потребите на специјалното издание „Мапа на трговци“ се анализираат прашања од истражувањата „Влијанието на задоволството од...

Управување со синџирите на снабдување

26 јул 2023
Точните прогнози на побарувачката на компаниите може да им помогнат да обезбедат оптимални залихи и да го подобрат стратешкото...

Објавени Мапа на трговци и Мапа на дистрибутери

19 јул 2023
Излегоа од печат специјалните изданија на InStore и „Кликер маркетинг“ – Мапа на трговци 2023 и Мапа на дистрибутери 2023. Почна и нивната...

Промени во раководството на Сојузот на стопански комори

12 јул 2023
Досегашните потпретседатели м-р Горан Ѓорѓиевски, д-р Орце Симов, Сашо Дукоски, д-р Тања Дејановска и Михаил Кирков остануваат на...

Кој пат ќе го фатат работниците?

28 јун 2023
​Што во економска смисла ќе значи слободниот пристап до заедничкиот пазар на труд меѓу земјите од „Отворен Балкан“ – Македонија,...

Мапирајте се во специјалните изданија на InStore за 2023

21 јун 2023
Мапа на трговци и Мапа на дистрибутери ќе бидат на вашите бироа на средината од јули, за со нивна помош да можете да донесете некои нови и...
Вчитува уште новости...