FMCG Македонија 2021

Реј Гаул, експерт за малопродажба - говорник на 7 FMCG Summit Skopje 2021

13 окт 2021

Говорници со интернационално искуство на 7 FMCG SUMMIT Skopje 2021

06 окт 2021

Врвни професионалци на 7. FMCG Summit Skopje 2021

29 сеп 2021

Жан-Жак Ванденхид – keynote говорник на 7. FMCG Summit Skopje 2021

22 сеп 2021

Зошто да бидете спонзор на 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021?

30 авг 2021

7. FMCG Summit Skopje 2021 ќе се одржи на 28 октомври

04 авг 2021
Вчитува уште новости...