Регионално

Енди Мишо: Ги слушаме потребите на нашите потрошувачи

15 мај 2024
Во сето тоа што го работиме го користиме знаењето на „Номад фудс“. Да се биде дел од мултинационална организација, во која најдобрата...

Јован Бугарчиќ: Го лансиравме првото растително млеко произведено во Србија

25 апр 2024
Разбирањето на дигиталните алатки и платформи е од суштинско значење за современиот маркетинг.

Андро Жиго: Компанијата се менува согласно најновите трендови

27 мар 2024
Верувам, како и сите други учесници во FMCG-индустријата, исклучително турбулентно опкружување, забрзан деловен ритам со нагласени...

Дарја Тержан: По 115 години, „Донат“ најавува проширување на асортиманот

21 фев 2024
Имаме нетипична, можеби дури и единствена стратегија за FMCG, всушност: „Една цена одговара за сите пазари!“

Раде Шапчевски: Грешките се неминовни на патот кон успехот

20 дек 2023
Предноста на интернационалните компании не е само во нивната структура, туку и во начинот на правење бизнис и размена на искуства...

Себастиен Оберт: Создаваме вредности и ги поместуваме границите

29 ное 2023
Откривањето на моделите за убавина, кои се разликуваат од земја до земја, секако е еден од моите главни поттикнувачи на мотивација! Како...

Предраг Петровиќ: Уживам во сите професионални ангажмани

22 ное 2023
Иако на прв поглед изгледа комплексно, хибридниот деловен ангажман ми овозможува дисциплина и фокус на суштинските задачи и ја...

Илија Барбариќ: Со дигитална транзиција до иновации

08 ное 2023
Амбицијата и љубовта кон работата што ја работите се најголемите двигатели за позитивни резултати бидејќи на тој начин се отвораат...

Андон Крстевски: Во светот на виното

31 окт 2023
Најважниот поттик ми беше тоа што знаев дека еден ден ќе можам да се вратам во Македонија, земјата со винарска традиција, да донесам нови...

Славко Фицко: Различни се патиштата до срцето на потрошувачот

04 окт 2023
Маркетингот започнува таму каде што почнува процесот, во одделот за развој, продолжува во набавките, а потоа во функциите на...

Александра Павлески: Средина во која нема граници

27 сеп 2023
Клучот за успехот е што во секоја ситуација се трудам да го споделам тоа што го знам, но и да научам уште повеќе...

Дејан Сипковски: Учев од најдобрите

23 авг 2023
Од некого научив како треба правилно да се работи, од некого како не треба
Вчитува уште новости...