Hashtag: ' Ениса Селмановиќ-Салкиќ'
Нови

Обука: Мотивација на тимови што носат резултати со Ениса Селмановиќ – Салкиќ

25 Apr 2024
InStorе на 29 мај ќе одржи еднодневна обука со Ениса Селмановиќ – Салкиќ, експерт за човечки ресурси, лидерство, личен, тимски и...
Човечки ресурси

Зошто луѓето си одат?

21 Sep 2023
Финансиската стабилност е број еден, без разлика кој зборува или тврди поинаку
Човечки ресурси

Нема ти мене да ми кажуваш...

23 Aug 2023
Контролорот беше прототип како не треба, само не го знаеше тоа. А, никој не се охрабри да му каже
Човечки ресурси

Полесно е да се направи „збрка“

24 Aug 2022
Ако сте тип кој сака сѐ да знае и сѐ да контролира и сте единствен што знае сѐ, другите не знаат ништо – тогаш секое проблемче е нова...
Вчитува уште новости...