Hashtag: 'InStore - Македонија'
Одржани

Работилница: Како да го освоите вниманието на купувачот?

07 Apr 2022
Разликата меѓу brand и shopper-центрична стратегија, улогата на невронауката во shopper-маркетингот и како да се привлече купувачот чии одлуки за...
Одржани

Работилници за развој на клучните вештини за успех на POS

07 Apr 2022
Доколку сакате полесно да го разберете и да го освоите купувачот на местото на продажбата, т.е. ги реализирате продажните резултати,...
Одржани

Невромаркетинг – како потрошувачите ги носат одлуките?

03 Mar 2022
Што е суштината на невромаркетингот и како тој може да помогне во декодирањето на однесувањето на потрошувачите е темата на...
Одржани

Работилница: Чекори во продажбата, преговарање и менаџирање со приговори

10 Feb 2022
На 9 февруари ќе се одржи еднодневна онлајн-работилница за унапредување на продажно-комуникативните вештини на професионалците за...
Актуелно

Чекори во продажбата, преговарање и менаџирање со приговори

20 Jan 2022
На 9 февруари ќе се одржи еднодневна онлајн-работилница за унапредување на продажно-комуникативните вештини на професионалците за...
FMCG Македонија 2021

Онлајн-дискусија: Семејните бизниси пред дилема

22 Oct 2021
Актуелно

Пријавете се за спонзор на 7 FMCG Summit Skopje 2021!

04 Oct 2021
Спонзорирањето на конференцијата е одлична маркетиншка алатка, која позитивно влијае врз препознатливоста на вашите брендови и услуги...
FMCG Македонија 2021

Жан-Жак Ванденхид – keynote говорник на 7. FMCG Summit Skopje 2021

22 Sep 2021
Вчитува уште новости...