Skopje Marketing Summit

Александра Дилевска: Водење на брендовите кон иднината

07 мај 2021
На претстојниот Skopje Marketing Summit, настан наменет за сите маркетинг-професионалци, креативци и вљубеници во маркетингот, ќе зборува...

Лења Фарагуна: Бидете заебано отпорни во време на криза и станете marCAREter!

06 мај 2021
Креаторката на новото движење marCAREting – Лења Фарагуна, ќе биде говорник на првиот Skopje Marketing Summit што ќе се одржи онлајн на 20 мај...

Врвни професионалци и стратези – говорници на Skopje Marketing Summit (2)

05 мај 2021
Докажани и светски признати професионалци од земјава и од регионот ќе бидат говорници на првиот Skopje Marketing Summit...

Јадранка Накова: Колку вреди твоето дигитално јас?

05 мај 2021
Тивкиот ментор и советник на млади жени што градат кариера – Јадранка Накова, на претстојниот Skopje Marketing Summit, ќе зборува за вредноста на...

Лилиана Каимакан: Иновирање на портфолиото на иднината

05 мај 2021
Иновирање на портфолиото на иднината е темата на која ќе зборува Лилиана Каимакан, професор по маркетинг и стратег за иновации, на...

Врвни професионалци и стратези – говорници на Skopje Marketing Summit (1)

28 апр 2021
Докажани и светски признати професионалци од земјава и од регионот ќе бидат говорници на првиот Skopje Marketing Summit...

Дарко Лукиќ: Невромаркетинг – инструмент за декодирање на однесувањето на потрошувачите

27 апр 2021
Што е суштината на невромаркетингот и како тој може да помогне во декодирањето на однесувањето на потрошувачите е темата на која ќе...

Филип Петровски: Анатомија на маркетерот на иднината

26 апр 2021
На претстојниот Skopje Marketing Summit, настан наменет за сите маркетинг-професионалци, креативци и вљубеници во маркетингот, ќе зборува Филип...

Лазар Џамиќ: Креирање контент во свет на лесно игнорирање

22 апр 2021
Лазар Џамиќ, предавач по дигитален маркетинг на Факултетот за медиуми и комуникации во Белград (ФМК), Бизнис-школата Лозана (БСЛ) и...

Бранимир Бркљач: Зошто повеќе никој не го слуша маркетингот?

20 апр 2021
Ветеранот за директен маркетинг, Бранимир Бркљач е говорник на долгоочекуваниот прв Skopje Marketing Summit. На онлајн-настанот кој ќе се одржи на...

Екрем Дупановиќ: За времето кога маркетингот беше господска работа

16 апр 2021
Екрем Дупановиќ, главен уредник и издавач на порталите Media Marketing и ART & Business, ќе биде говорник на првиот Skopje Marketing Summit што ќе се одржи онлајн...
Вчитува уште новости...