(Видео) Нова реклама за Pepsi со легендарниот кошаркар Шекил О’Нил

29 ное 2023
Како дел од кампањата, компанијата го претстави новиот реклам спот во кој главната улога ја има кошаркарот Шекил О’Нил.

Дијана Кладар: Одржливоста не е само пожелна, туку и неопходна

29 ное 2023
Владите, регулаторите и потрошувачите сè повеќе вршат притисок врз компаниите да се справат со еколошките, социјалните и ризиците од...

„Краш“ со нова празнична кампања (Видео)

27 ное 2023
Посебно пакување добиле Dorina, Domaćica, Winter praline, Kolumbo, Mini Tortice, Moto keks и Kids Mix.

„Подравка“ со нова кампања за Vegeta (Видео)

21 ное 2023
Кампањата е под името „Се има подобар вкус со Vegeta“ и вклучува два рекламни спота и наградна игра.

САД: Нова кампања за Jameson (ВИДЕО)

15 ное 2023
Во рамките на кампањата „ Must be a Jameson“, компанијата лансира две реклами, во кои наратор е ирскиот актер Килиан Марфи.

Антонио Зрилиќ: Мајстори на синџирот на снабдување

15 ное 2023
Мајсторите на синџирот на снабдување не само што даваат примери за други компании во индустријата, туку и поттикнуваат иновации и...

Германија: „Лидл“ лансира нова кампања за Божиќ (Видео)

13 ное 2023
Во рамките на кампањата, од „Лидл“ ќе покренат различни акции, како што се наградни игри и собирања на донации преку купување на...

САД: „Волмарт“ со нова кампања за Black Friday (Видео)

10 ное 2023
Компанијата ќе објавува нов спот секоја среда во текот на месецот, како и посебен спот на Cyber Monday (сајбер понеделник), кој годинава ќе...

Емир Ганибеговиќ: Азбука на успехот

08 ное 2023
Поминав доволно време на менаџерски позиции во големите корпорации за да ги научам вистинските продажни чекори – од производство до...

САД: „Кока Кола“ ја претстави новата празнична кампања

07 ное 2023
Покрај спотот, купувачите ќе можат да скенираат QR кодот на шишињата Coca-Cola, преку кој ќе се уклучат во квиз во кој ќе имаат можност да...

Ениса Селмановиќ-Салкиќ: Важни се и тие што остануваат

18 окт 2023
Во кризни времиња прво треба да се погрижите за базата. За својот постоен тим, кој има знаење, кој носи резултати, кој ја работи работата....

Антонио Зрилиќ: Топ-листа на снабдувачи според „Гартнер“ за 2023 година

16 окт 2023
Една од најпознатите светски истражувачки и консултантски компании во областа на технологијата препознава кои компании се водечки...
Вчитува уште новости...