Hashtag: 'Дарко Лукиќ'
Одржани

Работилница: Како да го освоите вниманието на купувачот?

07 апр 2022
Разликата меѓу brand и shopper-центрична стратегија, улогата на невронауката во shopper-маркетингот и како да се привлече купувачот чии одлуки за...
Одржани

Работилници за развој на клучните вештини за успех на POS

07 апр 2022
Доколку сакате полесно да го разберете и да го освоите купувачот на местото на продажбата, т.е. ги реализирате продажните резултати,...
Одржани

Невромаркетинг – како потрошувачите ги носат одлуките?

03 мар 2022
Што е суштината на невромаркетингот и како тој може да помогне во декодирањето на однесувањето на потрошувачите е темата на...
Одржани

Работилница: Чекори во продажбата, преговарање и менаџирање со приговори

10 фев 2022
На 9 февруари ќе се одржи еднодневна онлајн-работилница за унапредување на продажно-комуникативните вештини на професионалците за...
Актуелно

Чекори во продажбата, преговарање и менаџирање со приговори

20 јан 2022
На 9 февруари ќе се одржи еднодневна онлајн-работилница за унапредување на продажно-комуникативните вештини на професионалците за...
Регионално

Дарко Лукиќ: Негуваме амбициозни планови за раст на нови пазари

20 сеп 2021
За 29 години „Нелт“ прерасна во голема интернационална компанија со речиси милијарда евра приходи и со операции во 11 земји...
Skopje Marketing Summit 2021

Врвни професионалци и стратези – говорници на Skopje Marketing Summit (1)

28 апр 2021
Докажани и светски признати професионалци од земјава и од регионот ќе бидат говорници на првиот Skopje Marketing Summit...
Skopje Marketing Summit 2021

Дарко Лукиќ: Невромаркетинг – инструмент за декодирање на однесувањето на потрошувачите

27 апр 2021
Што е суштината на невромаркетингот и како тој може да помогне во декодирањето на однесувањето на потрошувачите е темата на која ќе...
Регионално

Дарко Лукиќ: Во моменталната ситуација - инвестирајте во маркетинг

03 апр 2020
Брендовите треба да се однесуваат хумано и солидарно и на потрошувачите да им понудат содржина која во моменталната ситуација „остани...
Македонија

In-house обуки можност за унапредување на деловното работење

09 мар 2020
Кон средината на февруари, Дарко Лукиќ, во организација на InStore, одржа in-house обука „Бренд менаџмент“ за вработените во компанијата...
Одржани

(ФОТО) Многу интеракција и практични знаења по работилницата со Дарко Лукиќ

11 ное 2019
Јасни, прецизни и добро осмислени презентации, збогатени со практични вежби и конкретни примери е формулата за нашите одлични...
Македонија

Почна обуката за КА-менаџмент со Дарко Лукиќ

07 ное 2019
Дваесетина претставници на повеќе македонски компании учествуваат на обуката за КА-менаџмент што денеска и утре се одржува во Јавна...
Вчитува уште новости...