Hashtag: 'поскапувања'
Свет

Најголемо поскапување на кафето за 10 години

02 дек 2021
Прашањето е колку долготрајни се овие промени
Свет

Недостигот на пченица ги крева цените на тестенините

22 ное 2021
Производителите веќе не можат да сметаат на канадската тврда пченица, а жетвата во Италија беше слаба
Свет

„Крафт Хајнц“: Навикнете се на повисоки цени

13 окт 2021
Во моментов, производителите тешко држат чекор со побарувачката на пазарот
Вчитува уште новости...