Hashtag: '7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021'
Регионално

(ВИДЕО) Драган Стајковиќ: Тимот е клучен за успех во компанијата

24 ное 2021
Во Македонија имаме 25% пазарен удел во категоријата бисквити или околу 1.000 тони годишно продадени производи. На овој пазар „Бамби“...
Видео вести

(ВИДЕО) Драган Стајковиќ: Тимот е клучен за успешност во компанијата

24 ное 2021
Македонија

Интересен од почеток до крај....како помина 7 FMCG SUMMIT SKOPJE

29 окт 2021
Поучен, отвори нови можности, интересен од почеток до крај...се само дел од оценките за 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021, што се одржа онлајн на 28 октомври
FMCG Македонија 2021

Интересен од почеток до крај....како помина 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021

29 окт 2021
Македонија

Денеска следете го 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021!

28 окт 2021
Над 600 учесници се регистрираа досега за да ги следат новостите и предавањата на сите теми што го засегаат секторот
FMCG Македонија 2021

Приклучете ни се утре на 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021!

27 окт 2021
FMCG Македонија 2021

Говорници со интернационално искуство на 7 FMCG SUMMIT Skopje 2021

06 окт 2021
FMCG Македонија 2021

Зошто да бидете спонзор на 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021?

30 авг 2021
FMCG Македонија 2021

7. FMCG Summit Skopje 2021 ќе се одржи на 28 октомври

04 авг 2021
Вчитува уште новости...