Hashtag: 'пченица'
Свет

Недостигот на пченица ги крева цените на тестенините

22 ное 2021
Производителите веќе не можат да сметаат на канадската тврда пченица, а жетвата во Италија беше слаба
Македонија

Намалени откупот и продажбата на земјоделски производи

16 авг 2021
Во вториот квартал годинава откупот и продажбата на земјоделски производи изнесува 2.573.092.000 денари и во однос на истиот период од...
Вчитува уште новости...