Hashtag: 'интервјуа'
Локално

Анатол Кутревски: Силата на брендот е клучна за успехот на компанијата

27 дек 2023
Втората генерација го продолжува успешниот бизнис, овозможувајќи ѝ на „Пекабеско“ зацврстување и напредок на работењето. За...
Регионално

Себастиен Оберт: Создаваме вредности и ги поместуваме границите

29 ное 2023
Откривањето на моделите за убавина, кои се разликуваат од земја до земја, секако е еден од моите главни поттикнувачи на мотивација! Како...
Локално

Јованка Јолеска Поповска: 20 години инвестираме во развој на локалните компании

22 ное 2023
ПроКредит Банка на македонскиот пазар е основана пред 20 години, како германска гринфилд-инвестиција, без спојувања или преземања на...
Локално

Борис Дабевски: Се надминуваме во тоа што го правиме

15 ное 2023
Во периодот кога се сумираат резултатите и се анализира до кој степен се исполнети целите за годинава, со Борис Дабевски, генерален...
Регионално

Илија Барбариќ: Со дигитална транзиција до иновации

08 ное 2023
Амбицијата и љубовта кон работата што ја работите се најголемите двигатели за позитивни резултати бидејќи на тој начин се отвораат...
Локално

Александра Петрова Стојчевска: Потребни се финансиски проекции и покрај кризата

18 окт 2023
Во октомврискиот број на InStore имавме можност да дознаеме повеќе за „Пјур лајф козметик“, која на македонскиот пазар работи речиси 20...
Локално

Живко Мукаетов: Креираме регионална фузија за деловен развој

21 јун 2023
За работењето на „Алкалоид“, но и за ставовите поврзани со економската состојба на земјава, за регионалните иницијативи и за многу...
Локално

Наташа Денковска-Бојковски: Производи кои поврзуваат повеќе генерации

17 мај 2023
Во мајскиот број на InStore зборувавме со генералната директорка на „Бучен Козјак“, Наташа Денковска-Бојковски, дипломиран економист, чии...
Локално

Искра Ветаџокоска-Муцунска: Го трасираме патот на конзистентноста и иновативноста

03 мај 2023
Во интервјуто за InStore, Искра Ветаџокоска-Муцунска ни ги открива досегашните достигнувања на компанијата, ни откри како „Виталиа“ го...
Локално

Станислав Бојаџиев: Неопходна е висока финансиска култура и дисциплина

21 дек 2022
Станислав Бојаџиев, генерален директор и член на Управниот одбор на „Орбико“ за Македонија, Албанија и Косово (МАК), има повеќе од 25...
Локално

Марија Стојчевска: Инвестициите се храбар, но и неопходен чекор

21 сеп 2022
Нашите цели се јасни, планот за развој е постојано активен, но никогаш не е избрзан. Понатамошните планови и чекори се насочени кон нови...
Регионално

Тони Дурам: Иднината е светла ако влијаете врз однесувањето на потрошувачите

31 авг 2022
Мојата најголема грижа е дека опседнатоста на продавачите и брендовите со цената непотребно ќе ѝ го одземе профитот на индустријата,...
Вчитува уште новости...