Hashtag: 'семинари'
Македонија

Се укинува забраната за семинари, обуки, работилници....

28 апр 2021
Забраната за вакви настани беше воведена на 5 април, а потоа беше направен исклучок само за оние кои се организираат за наставниот кадар
Македонија

Протокол за организација на работни состаноци, обуки, курсеви и семинари

14 мај 2020
Протоколот произлегува од Планот за намалување на рестриктивните мерки за спречување на ширење на коронавирусот
Вчитува уште новости...