Hashtag: 'Карлсберг – Хрватска'
Регион

„Карлсберг“ отвора нова линија за полнење лименки

13 мај 2022
Линијата во која се инвестирани речиси 3,5 милиони евра отвори десетици нови работни места, а ќе овозможи и проширување на извозот на...
Регион

„Карлсберг“ – Хрватска преработи овошно вино во дезинфектант

07 мај 2020
За 4.000 литри овошно вино, кое требаше да биде употребено за производство на сајдерот Somersby, од „Карлсберг“ – Хрватска одлучија да го...
Вчитува уште новости...