Hashtag: 'Лакталис – Македонија'
Македонија

Иновативно пакување на јогуртот Alpsko

22 фев 2021
Јогуртот е достапен во сите продавници во чашка од 275 гр
Македонија

Донација на Alpsko за социјално загрозените семејства во општина Центар

25 мар 2020
„Лакталис“ – Македонија и брендот Alpsko, во соработка со Општина Центар и невладината организација „Банка за храна“, донираа 2.300 млечни...
Македонија

President во акција за поголема безбедност во маркетите

25 мар 2020
„Лакталис“ – Македонија со брендот President постави етикети со кои се означува потребното растојание меѓу потрошувачите...
Македонија

„Лакталис“ – Македонија е целосно организирана за непрекината услуга

20 мар 2020
„Лакталис“ – Македонија ги презема сите мерки за претпазливост, со кои се намалува ризикот за проширување на вирусот Ковид-19...
Вчитува уште новости...