Hashtag: '„Атлантик група“'
Маркетинг

Како се става тон чоколадо на 200 м2 огласен простор?

21 јул 2021
Емил Тедески, сопственик на „Атлантик група“, објави фотографија на трамвај „украсен “ со реклама на најновото Jimmy Fantastic чоколадо на...
Регион

„Атлантик“ склучи договор со „Бери Калебаут“

14 јул 2021
Загребска „Атлантик група“ склопи договор за соработка со „Бери Калебаут“ од Цирих, водечкиот светски производител на...
Македонија

Ново кафе на Barcaffe

15 јун 2021
Barcaffè ја прошири понудата со нов производ - Perfetto Macchiato Irish Cream, наменет за сите љубители на ароматично и пенасто кафе
Регион

„Атлантик група“ првиот квартал го одбележа со лансирања на нови производи и стабилност во работата

29 апр 2021
Во продолжение на годината компанијата ќе продолжи да се фокусира на зајакнување на позициите на препознатливите регионални брендови
Регион

„Атлантик група“ и „Браќа Гидеон“ со проект за интеграција на роботската флота

06 апр 2021
Една од клучните цели на проектот е да се зголемат ефикасноста и протокот на логистички операции за да се намали ризикот од недостиг на...
Регион

„Атлантик група“ инвестира во нова фабрика за Argeta кај Вараждин

23 мар 2021
Хрватската „Атлантик група“ ќе гради модерен производствен погон за производство на паштетата Argeta
Регион

Хрватска: „Атлантик“ издаде нова обврзница вредна 300 милиони куни

20 ное 2020
Обврзницата ќе има фиксна годишна каматна стапка, со полугодишна исплата на камата и еднократно доспевање на главницата по пет години
Регион

„Атлантик група“ ѝ го продаде брендот Bebi на „Нелт група“

01 сеп 2020
Станува збор за широко портфолио на производи за деца и за доенчиња кои се пласираат примарно на пазарот во Русија, каде овој бренд е...
Регион

Квартален раст на продажбата и добивките на „Атлантик група“ и покрај рестрикциите

28 апр 2020
Деловната добивка (EBIT) во овој период изнесува 16,2 милиони евра и е зголемена за 15,4%, додека нето добивката во однос на првиот квартал лани...
Регион

Нови менаџерски засилувања во „Атлантик група“

30 јан 2020
Компанијата продолжува да ги засилува темелите на работењето и да создава нови деловни можности
Регион

„Атлантик група“ ја продаде „Бионатура“

10 јан 2020
Во согласност со корпоративната стратегија за излез од помалите и non-core бизниси, „Атлантик група“ ја продаде дистрибуцијата на шишиња...
Вчитува уште новости...