Hashtag: 'Alpsko'
Македонија

Иновативно пакување на јогуртот Alpsko

22 фев 2021
Јогуртот е достапен во сите продавници во чашка од 275 гр
Македонија

Alpsko со појадок им се заблагодари на медицинските работници

30 апр 2020
Беа испорачани 180 оброци (јогурт и домашно пециво) според распоредот на докторите и целиот медицински персонал на Клиниката
Македонија

Донација на Alpsko за социјално загрозените семејства во општина Центар

25 мар 2020
„Лакталис“ – Македонија и брендот Alpsko, во соработка со Општина Центар и невладината организација „Банка за храна“, донираа 2.300 млечни...
Македонија

Кисело млеко и јогурт без лактоза на „Лакталис“

29 јан 2020
„Лакталис“ нуди различно и поефективно решение – да се избегне лактозата без да се исфрлат млечните производи од исхраната.
Македонија

Alpsko и Président ја поддржаа инклузивноста на децата со попреченост

06 дек 2019
Брендовите Alpsko и Président на „Лакталис Македонија“ земаа учество на настанот Меѓународен инклузивен драмски фестивал „Игри без маски”...
Вчитува уште новости...