Hashtag: 'FMCG Summit'
FMCG Македонија 2021

7. FMCG summit: Како да се има победничка визија

15 ное 2021
FMCG Македонија 2020

6. FMCG summit: Сѐ се врти околу луѓето

07 дек 2020
FMCG Македонија 2019

5. FMCG summit: Ќе ги следиме или ќе бидеме носители на промените?

17 мај 2019
Македонија

Еминентни говорници на FMCG Summit Скопје 2019

24 апр 2019
InStore ги претставува говорниците на FMCG Summit што ќе се одржи на 16 мај во хотелот „Александар Палас“ во Скопје
Македонија

Метју Браун доаѓа на 5.FMCG Summit да ве подготви за иднината на малопродажбата

19 апр 2019
Агенцијата на Браун соработува со трговци како што се „Вестфилд“, „Маркс & Спенсер“ и „Теско“. Меѓу клиентите се и компании како...
Регион

Повеќе од 400 учесници на FMCG Summit во Сараево

19 апр 2019
Главна порака и заклучок од Самитот е дека прехранбената индустрија е клучна за извоз од БиХ и за интернационализација, но тоа што...
FMCG Македонија 2018

4. FMCG-самит: Едукативен и инспиративен ден

18 мај 2018
FMCG Македонија 2017

Трет FMCG-самит: Настан за паметење

12 мај 2017
Регионални самити

Успешно одржан FMCG Summit во Сараево

13 јун 2016
FMCG Македонија 2016

Втор FMCG-самит во Скопје – Од лидери за лидери

14 мај 2016
FMCG Македонија 2015

Успешно одржан првиот FMCG Summit

13 мај 2015
Вчитува уште новости...