Hashtag: 'Охрид'
Македонија

Реновиран „Кам“ во Охрид

22 јул 2021
На 8 јули повторно беше отворен реновираниот „Кам“, кој е дел од големиот трговско-забавен комплекс „Кам вилиџ“, на адреса 7 Ноември,...
Македонија

dm утре ќе ја отвори првата дрогерија во Охрид

07 јул 2021
Попусти и изненадувања најаваи компанијата по повод отворањето
Македонија

Отворен е првиот „Киппер“ во Охрид

04 авг 2020
Хард-дисконтерот „Киппер“ на 23 јули го отвори првиот маркет во Охрид, кој е лоциран на улицата Партизанска бб, веднаш до „Тутунска...
Македонија

„Стокомак“ отвори маркет во Охрид

08 јул 2020
Маркетот има површина од 535 квадратни метри, а локацијата е ул „Егејска“ бр. 15
Маалска продавница

Претставуваме: „Алексана пром“ - Охрид

15 ное 2018
Со упорност се надминуваат предизвиците
Маалска продавница

Ппретставуваме: „Буш“

21 окт 2016
Вчитува уште новости...