Локално

Климент Србиноски, „Тамаро“: Свежина во малопродажбата

21 јун 2019
Од разговорот со Климент Србиноски, генерален менаџер на трговскиот синџир „Тамаро“, веднаш се забележуваат амбициозноста и желбата...

Зоран Китанов: Годината ќе ја завршиме со 700 километри рехабилитирани патишта

13 мај 2019
Aко зборувам за тоа што го затекнав кога дојдов, нема да бидам многу критичен и ќе кажам дека патиштата се тројка. Ако зборувам како...

Сафет Емрули: Не треба да има проблем со Грција за трговските марки „македонска/о/и“

19 мар 2019
Заводот за заштита на индустриска сопственост уште не добил насоки затоа што се чека да се формира Комисија во која би членувале...

Интервју со Габријел Панталер, „МЛ-Гари“: Голтка чиста природа и квалитет

20 фев 2019
За првиот број на InStore годинава имавме можност и чест да поразговараме со човек кој 24 години работи во FMCG-индустријата...

Јованче Ѓошевски, сопственик на маркетите „Жито“

17 дек 2018
30 години работење и опстојување во трговијата значи дека низ годините имало пропусти и грешки, но и исправни одлуки донесени во тешки...

Марика Караџова, генерален менаџер на „Европа“

15 окт 2018
Фокус на модернизација на компанијата

Лукас Бисиас, генерален директор на „Веропулос“

14 сеп 2018
Фокусирани на програмата за лојалност
прикажани (од 1 до 12) од вкупно: 66 | следни