Hashtag: 'добивка'
Регион

„Атлантик група“ ги објави резултатите од работењето

29 окт 2019
„Атлантик група“ во првите девет месеци од 2019 година оствари приходи од продажба со вкупен износ од 541 милиони евра
Македонија

„Тиквеш“ ќе ја реинвестира целата добивка од 2,78 милиони евра

05 јул 2019
Компанијата досега немаше политика на поделба на дивиденда
Регион

Рекорди и награди во „Певец“

11 јун 2019
Хрватскиот синџир „Певец“ во 2018 година оствари рекордна добивка од 139,58 милиони куни
Македонија

„Прилепска пиварница“ ќе ја реинвестира ланската добивка

30 мај 2019
Нето добивката во износ од 107.849.566 денари, во целост се распоредува за инвестиции
Регион

„Меркатор“ лани оствари нето добивка од 1,6 милиони евра

30 апр 2019
Приходите од продажбата во трговијата на мало, која е основата дејност, пораснаа за 3,2 отсто
Македонија

„Пекабеско“ ја зголеми добивката

07 мар 2019
Во структурата на вкупните приходи најголемо учество од 97 отсто имаат приходите остварени со продажба на готови производи, стоки и...
Регион

Година на рекорди во „Атлантик група“

28 фев 2019
Во 2018 година, компанијата постигна рекордни продажби на сите главни пазари и забележа најниска задолженост од 2010 година
Регион

„Конзум“ на пат кон закрепнување

22 авг 2018
Во првите шест месеци годинава, групацијата „Агрокор“ остварила оперативна добивка од 97,7 милиони евра, што е за речиси 6 милиони евра...
Македонија

„Алкалоид“ бележи пораст во првото полугодиe

30 јул 2018
„Алкалоид“ оствари пораст на консолидираниот извоз од 8%, пораст на консолидираната нето добивка од 4% и 105 нови вработувања во периодот...
прикажани (од 1 до 9) од вкупно: 9