Hashtag: 'анкети'
Регион

„Лидл“ ќе ги наградува купувачите кои ќе учествуваат во онлајн анкета

10 апр 2019
Секој месец по тројца најсреќни ќе бидат наградени со подарок - картички од 500, 200 и 100 куни
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1