Hashtag: 'Певец'
Регион

Хрватски „Певец“ ќе го смени името

10 окт 2019
Пред извесно време, компанијата ја доби правната битка против семејството Певец во судски спор што траеше четири години
Регион

„Певец“ отвора ритеил парк во Вуковар

14 авг 2019
Освен ритеил паркот, „Певец“ до крајот на годинава планира да отвори и два нови продажни центри во Винковци и во Сплит
Регион

Рекорди и награди во „Певец“

11 јун 2019
Хрватскиот синџир „Певец“ во 2018 година оствари рекордна добивка од 139,58 милиони куни
Регион

„Певец“ доби ААА сертификат

13 мај 2019
Бонитетната оценка ААА претставува натпросечна бонитетна вредност на деловниот субјект, а се темели на финансиските извештаи на...
Регион

„Певец“ купува недвижнини

11 апр 2019
Трговскиот синџир со оваа купопродажба стана соптсвеник на 11 од вкупно 26 продажни центри во Хрватска
Регион

Хрватски „Певец“ ги зголеми платите, дава бонуси за Божиќ и за новороденче

07 фев 2019
Ако се исполнат плановите, минималната плата на вработените во „Певец“ од следната година ќе изнесува 5.000 куни, или околу 670 евра.
прикажани (од 1 до 6) од вкупно: 6