Hashtag: 'интернет'
Свет

Мали „амазони“ стануваат сериозна конкуренција на големиот „Амазон“

13 авг 2019
Резултатите се видливи. Додека „Амазон“ постигнува стапки на раст од околу 10 отсто или повеќе, споменатите помали конкуренти растат...
Свет

До 2033 година повеќе ќе се продава преку интернет отколку во продавници

02 јул 2019
Тоа нема да значи и крај на физичките продавници
Свет

„Фигитал“ - иднината на малопродажбата

27 јун 2019
„Фигитал“ го комбинира најдоброто од онлајн продажбата (брзина, моментална достапност на информации) со можностите за интеракција со...
Македонија

Македонците лани потрошиле 133,7 милиони евра преку интернет

01 апр 2019
Претежно се купувало од странски веб страници
Анализи

Еуромонитор: Директната продажба и заедниците во ерата на интернетот

19 сеп 2017
Најуспешните директни продавачи ќе продолжат да победуваат само ако вложуваат во најрелевантните заедници и ако паметно го користат...
прикажани (од 1 до 5) од вкупно: 5