Македонија

„Натусана Македонија“ лансираше онлајн продавница

15 мај 2019

„Натусана Македонија“, компанијата партнер на германските брендови Lacalut, Dr. Theiss, Algga San и Pharmateiss Cosmetics, лансираше своја онлајн продавница, преку која можат да се купат овие брендови.

Продавницата е достапна на страницата zdravanavika.mk.

Сметаме дека сега е вистинското време да го направиме овој чекор. „Натусана“ оваа година бележи јубилеј, 15 години на македонскиот пазар, период во кој континуирано растеше нашата понуда на производи со врвен германски квалитет. Големиот интерес на потрошувачите за нашите производи беше сигнал за да ги приближиме производите уште поблиску до нив, велат од „Натусана“. 

За секоја нарачка над 950 денари, доставата на производи е бесплатна низ цела држава.