Видео вести

Комична реклама на Rexona

20 фев 2019

Козметичкиот бренд Rexona направи комична реклама во која главниот актер се срами од жолтите кругови под пазувите. 

Рекламата ги прикажува незгодните ситуации во кои се најде тој. 

Погледнете: 

http://