IN STORE in your country:
Makedonija   Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  Македонија Вторник, 17.01.2017 || Зголемени цените во земјоделството  |  „Орбико“ презема козметичка компанија во регионот  |  „Лидл“ отвора меѓународен сервисен центар  |  „Лидл“ и „Еуроспин“ се најбрзо растечки трговци  |  Речиси две милијарди евра од извоз на лешници  |  Ново шише на Knjaz Miloš со Брајoва азбука  |  Деловни тенденции во трговијата на мало   |  Станица за полнење електромобили во „Лидл“ – Бугарија   |  „Агрофруктус“ не ги продолжи договорите на работниците  |  Mama’s на аеродромот „Ататурк“  |  Кајмакот е прогласен за нематеријално културно наследство  |  „Теско“ ја заврши годината со силна продажба  |  „Пекабеско“ со донација за бездомниците  |  „Терапласт“ од Романија со нова инвестиција  |  „Елда“ ќе гради втора фабрика за течност во електронските цигари  |  Прелиминарни резултати на „Метро“ за првиот квартал  |  „Милер“ ги презема дрогериите „Козмо“  |  „Марс“ влегува во нов бизнис  |  „Лореал“ купува три брендови за нега на кожа од „Валиант“  |  Намалени трошоците за живот во декември  |   ||
   
 
Македонија , 17.01.2017
 
Цените во земјоделството во декември минатата година беа повисоки за 1,7 отсто кај импутот и пониски за 2 отсто кај аутпутот, во однос на истиот месец од претходната година.
 
Регион , 17.01.2017
 
Во тек се преговори за преземање на неколку дистрибутивни компании во Украина, а во финална фаза е процесот за преземање на козметичка компанија позната во регионот.
 
Регион , 17.01.2017
 
Лидл“ отвора меѓународен сервисен центар во Марибор кој ќе нуди административна поддршка во сите сегменти на набавката во рамките на меѓународната групација „Лидл“.
 
Свет , 17.01.2017
 
Трговците „Лидл“ и „Еусроспин“ остварија најголем пораст во секторот стоки за широка потрошувачка на италијанскиот пазар во 2015 година.
 
Свет , 16.01.2017
 
Минатата година, од Турција беа извезени 227.556 тони лешници, во вредност од 1,998 милијарди долари.
 
Регион , 16.01.2017
 
Брендот Knjaz Miloš во новата година влезе со ново, редизејнирано шише, на кое името на брендот е испишано со Брајова азбука. Од јануари годинава шишето е достапно во сите делови на Србија.
 
Македонија , 16.01.2017
 
Според оценката на раководителите на деловните субјекти, индикаторот на доверба во трговијата на мало во четвртиот квартал од минатата година е намален за 0,2 процентни поени во однос на претходниот квартал.
In Store novi broj
Македонија
Тираж: 4.000 Примероци
 
Promocije
Погледнете ги сите производи и впишете го својот новитет


 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
back to top